Denumire produs
Poză
Gătire
Porții/bucată
Antricot frantuzesc
Gatire rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 40 min/kg
(pentru medium rare)
Intre 2 si 14 portii pe piesa
Vrabioara rulata
Gatire Rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 35 min/kg (medium rare)
Intre 4 si 16 portii pe piesa
Brisket
Gatire Lenta :
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 30min/kg
Intre 6 si 16 portii
Roastbeef
Gatire Rapida
220*C – 20 min apoi 180*C – 25 min/kg
Intre 4 si 8 portii pe piesa
Chateaubriand
Gatire Rapida
220*C – 20 min apoi 180*C – 25 min/kg
Intre 4 si 8 portii pe piesa
Pulpa Berbecut Rulata cu os
Gatire Rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 40 min/kg
(pentru gatire medium)
Pana la 8 portii
Spata Berbecut cu os
Gatire Lenta :
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 30min/kg
Pana la 6 portii
Pernuta berbecuț
Gatire Lenta:
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 30min/kg
Pana la 6 portii
Noisette berbecut
Gatire Lenta:
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 30min/kg
Pana la 6 portii
Cotletele Frantuzesti Berbecut
Gatire Rapida :
cu sigilare la tigaie apoi
180*C – 35 min/kg
(pentru gatire medium)
Pana la 3 Portii pe piesa
Porchetta
Gatire lenta :
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 40min/kg
Pana la 20 de portii
Pulpa de porc rulata
Gatire rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 45 min/kg
Pana la 14 Portii
Spata de porc cu os
Gatire lenta:
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 40min/kg
Inte 5 si 10 portii
Cotlet Frantuzesc
Gatire rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 45 min/kg
Intre 4 si 14 portii
Carnati italienesti
La tigaie sau la cuptor 40 de min
Aprox. 8 buc pe kg
Carnati italienesti picanti
La tigaie sau la cuptor 40 de min
Aprox. 8 buc pe kg
Carnati cu cimbru
La tigaie sau la cuptor 40 de min
Aprox. 8 buc pe kg
Carnaciori englezesti
La tigaie sau la cuptor 30 de min
Aprox 16 buc pe kg
Curcan
Gatire rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 50 min/kg
Intre 8 si 16 portii
Rata
Gatire lenta:
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 40min/kg
Aprox 2 kg – 4 portii