Vă învităm cu entuziasm, căldura și respect să ne descoperiți povestea și produsele noastre. Vă oferim consultanță în ceea ce privește modul de gătire a tuturor produselor din „galeria” noastră, în același timp ținând seama de dorințele și gusturile voastre și realizăm produse după specificațiile clientului.

Social media

Denumire produs
Poză
Gătire
Porții/bucată
Antricot frantuzesc

Gatire rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 40 min/kg
(pentru medium rare)

Intre 2 si 14 portii pe piesa

Vrabioara rulata

Gatire Rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 35 min/kg (medium rare)

Intre 4 si 16 portii pe piesa

Brisket

Gatire Lenta :
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 30min/kg

Intre 6 si 16 portii

Roastbeef

Gatire Rapida
220*C – 20 min apoi 180*C – 25 min/kg

Intre 4 si 8 portii pe piesa

Chateaubriand

Gatire Rapida
220*C – 20 min apoi 180*C – 25 min/kg

Intre 4 si 8 portii pe piesa

Pulpa Berbecut Rulata cu os

Gatire Rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 40 min/kg
(pentru gatire medium)

Pana la 8 portii

Spata Berbecut cu os

Gatire Lenta :
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 30min/kg

Pana la 6 portii

Pernuta berbecuț

Gatire Lenta:
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 30min/kg

Pana la 6 portii

Noisette berbecut

Gatire Lenta:
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 30min/kg

Pana la 6 portii

Cotletele Frantuzesti Berbecut

Gatire Rapida :
cu sigilare la tigaie apoi
180*C – 35 min/kg
(pentru gatire medium)

Pana la 3 Portii pe piesa

Porchetta

Gatire lenta :
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 40min/kg

Pana la 20 de portii

Pulpa de porc rulata

Gatire rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 45 min/kg

Pana la 14 Portii

Spata de porc cu os

Gatire lenta:
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 40min/kg

Inte 5 si 10 portii

Cotlet Frantuzesc

Gatire rapida :
220*C – 20 min apoi 180*C – 45 min/kg

Intre 4 si 14 portii

Carnati italienesti

La tigaie sau la cuptor 40 de min

Aprox. 8 buc pe kg

Carnati italienesti picanti

La tigaie sau la cuptor 40 de min

Aprox. 8 buc pe kg

Carnati cu cimbru

La tigaie sau la cuptor 40 de min

Aprox. 8 buc pe kg

Carnaciori englezesti

La tigaie sau la cuptor 30 de min

Aprox 16 buc pe kg

Curcan

Gatire rapida :

220*C – 20 min apoi 180*C – 50 min/kg

Intre 8 si 16 portii

Rata

Gatire lenta:
220*C – 20 min apoi 150*C – 1h 40min/kg

Aprox 2 kg – 4 portii