Vă învităm cu entuziasm, căldura și respect să ne descoperiți povestea și produsele noastre. Vă oferim consultanță în ceea ce privește modul de gătire a tuturor produselor din „galeria” noastră, în același timp ținând seama de dorințele și gusturile voastre și realizăm produse după specificațiile clientului.

Social media

Brisket de vita

Brisket este felul de carne care îți cere multă răbdare, dar în același timp te răsplătește cu o frăgezime deosebită.

Brisketul este pieptul de vită care până de curând nu era considerat o delicatesă în România. Cu timpul, restaurantele și profesioniștii au început să introducă pieptul de vită în combinații gastronomice nemaipomenit de reușite, iar publicul a devenit mai receptiv.

Aroma și textura brisketului se obțin printr-o gătire lentă. Recomandarea noastră ar fi să-l ții la cuptor la 220°C timp de 20 de minute, iar apoi să scazi temperatura la 150°C, lăsând carnea să se ”răsfețe” timp de 1 oră și jumătate/kg.