Vă învităm cu entuziasm, căldura și respect să ne descoperiți povestea și produsele noastre. Vă oferim consultanță în ceea ce privește modul de gătire a tuturor produselor din „galeria” noastră, în același timp ținând seama de dorințele și gusturile voastre și realizăm produse după specificațiile clientului.

Social media

Spata de berbecut cu os

O carne fragedă, deloc grea pentru stomac, și atât de delicioasă.

Spata de berbecuț se întâlnește în tavă cu cu 7-8 căței de usturoi, câteva crenguțe de rozmarin și cimbru și invită rondele de morcov. Apoi, această gașcă nou formată se scufundă în 2 căni de apă sub foaie de copt și foaie de aluminiu și sunt trimise direct în sauna din cuptor, unde se răsfață într-o gătire lentă la 150°C, timp de o oră și 30 min/kg.

Și pentru ca aromele să predomine, în ultimele 30 de minute se vor scoate foliile și se va trece la o temperatură de 200°C.