Vă învităm cu entuziasm, căldura și respect să ne descoperiți povestea și produsele noastre. Vă oferim consultanță în ceea ce privește modul de gătire a tuturor produselor din „galeria” noastră, în același timp ținând seama de dorințele și gusturile voastre și realizăm produse după specificațiile clientului.

Social media

Pulpă de vită rulată

Gătim delicios în orice zi a săptămânii. Ingredientul nostru secret? Pasiunea!

Oare cine să fie vedeta cuptorului astăzi? Ah, știm! Pulpa de vită rulată. O farfurie “de lux”, unde pulpa de vită rulată se scaldă în aroma sucurilor din tavă, cu legume delicioase și sănătoase și căței de usturoi aromați, care creează magia gustului. Multe cuvinte, greu de descris adevăratul farmec al ingredientelor. Nu nu, nu încercăm deloc să te convingem să încerci și tu rețeta! 😉

Pentru cei cărora le place să citească rețete, dar nu să le și facă, am pregătit și lista de ingrediente (că cineva trebuie să o cunoască și pe aceasta). Așadar, vei avea nevoie de:

  • sare
  • piper negru
  • usturoi
  • coajă de lămâie proaspătă (organică)
  • suc de lămâie
  • cimbru
  • foi de dafin
  • țelină
  • morcovi

Pentru decor: frunze de țelină

Iar invitatul special: pulpă de vită rulată

Ți-ai suflecat mânecile?

Tava cu pulpa de vită va veni în mijlocul cuptorului, așadar pune suportul pe mijloc și preîncălzește cuptorul la 220 de grade. Sarea și piperul folosește-le pe post de “scrub” pentru carne. Cu toții adorăm pielea ”moale și catifelată” 🙂

Urmează o mică petrecere în tigaie cu invitații speciali: pulpa de vită rulată, peste care se adaugă cățeii de usturoi, coaja de lămâie, cimbrul și frunzele de dafin, împreună cu țelina și morcovul tăiate rondele. Acoperă totul cu o folie de aluminiu, îndeajuns de strâns. Transferă tava la cuptor și lasă la copt timp de 20 de minute.

După ce au trecut cele 20 de minute, coboară treapta de căldură a cuptorului la 180°C, îndepărtează folia și lasă carnea la gătit timp de încă 35 de minute/kg. Transferă carnea și legumele cu usturoi într-un vas de servit și păstrează-le calde, acoperite. Aromatul “sos” care a rămas în tavă trece la fiert până se reduce, iar în el se adaugă usturoi, suc de lămâie, sare și piper. Se toarnă sosul peste pulpa de vită rulată, împreună cu legumele și usturoiul și se savurează cu mare poftă.

Nu te mai linge pe degete, treci la treabă!

Prev
Next