Vă învităm cu entuziasm, căldura și respect să ne descoperiți povestea și produsele noastre. Vă oferim consultanță în ceea ce privește modul de gătire a tuturor produselor din „galeria” noastră, în același timp ținând seama de dorințele și gusturile voastre și realizăm produse după specificațiile clientului.

Social media

Pulpă de porc rulată

Weekend! Zilele preferate ale săptămânii. De mici am fost obișnuiți că în weekend se face curat, se fac cumpărături, se gătește (poate chiar pentru următoarea săptămână), cu alte cuvinte, se muncește toată ziua. Devenind maturi, am prins și noi gustul weekendului, dar un pic mai diferit. Adorăm să ne întâlnim cu prietenii, mai facem și extra muncă pe lângă cea de birou și…gătim. Ce gătim astăzi? Pulpă de porc rulată!

Hai să vedem dacă ai următoarele ingrediente:

  • pulpă de porc rulată
  • semințe de coriandru
  • boabe de piper alb
  • frunze de dafin proaspete
  • ulei de măsline extra virgin
  • ceapă
  • salvie proaspătă
  • rozmarin proaspăt
  • pătrunjel proaspăt
  • făină simplă
  • muștar

Preîncălzește cuptorul la cea mai înaltă treaptă de căldură. Mărunțește semințele de coriandru, boabele de piper și sarea de mare până când sunt fine, într-un mojar. Adaugă frunzele de dafin și mărunțește-le din nou, apoi amestecă-le cu ulei pentru a forma o pastă. E timpul să ungi carnea de porc cu această pastă, asigurându-te că ajunge pe fiecare porțiune a cărnii. Curăță și taie pe jumătate ceapa, împrăștie-o într-o tavă mare și așază carnea de porc deasupra.

Lasă carnea în cuptor timp de 20 de minute la 220°C, apoi coboară temperatura la 180°C și lasă carnea să se gătească timp de încă 45 de minute/kg carne. Următorul pas? Alege frunzele de salvie și rozmarin și stropește-le cu ulei, apoi îmbină-le cu carnea de porc. Șiiii….înapoi în cuptor cu ele, până când ierburile vor deveni crocante. Scoate carnea de porc, acoper-o cu folie de aluminiu și las-o să se odihnească în timp ce faci sosul.

Așază o oală pe plită la foc mediu, adaugă făina și amestec-o astfel, încât să obții o pastă lipicioasă. Adaugă puțină apă încetul cu încetul, până când vei avea un sos bogat. Completează cu muștar și cu pătrunjelul tocat mărunt, apoi amestecă bine. Condimentează cât consideri că este necesar, până obții o aromă absolut perfectă.

A venit momentul să servești pulpa de porc rulată cu sos, împreună cu garnitura ta preferată. Poftă bună!

Prev
Next